iCTS B.V.
Edisonweg 14c
1821 BN Alkmaar

T +31 (0)72 511 12 23
F +31 (0)72 511 11 14
Email   info@ictsopleidingen.nl
Web     www.ictsopleidingen.nl


Aanmelden Nieuwsbrief


* = Verplichte velden
Naam *
Naam bedrijf
E-mailadres *

iCTS - Interactief Centrum voor Training en Studie

iCTS in Alkmaar verzorgt een breed scala aan trainingen en opleidingen voor de (eind)gebruiker van Microsoft Office producten zoals Microsoft Office Excel, Microsoft Office Word, Microsoft Office PowerPoint, Microsoft Office Access en Microsoft Office Project. De meer eisende gebruiker kan ook kiezen voor trainingen met daarin een combinatie van diverse Microsoft Office-pakketten.
Daarnaast biedt iCTS onder andere (project)management trainingen, social media trainingen en tablet trainingen aan.

iCTS beschikt over een eigen opleidingslocatie met drie goed geoutilleerde opleidingslokalen. Hier kunt u zowel individueel als in een groep een training volgen. Populair op dit moment zijn de maatwerktrainingen waar u training krijgt die gericht is op uw praktijk. Maatwerktraining levert bedrijven en organisaties effectiviteit en efficiëntie in training op gecombineerd met een aanzienlijke besparing op kosten voor trainingen. Ook op uw eigen locatie kan iCTS een maatwerktraining verzorgen.

Bij iCTS wordt u tijdens de training uitsluitend door ervaren- en gediplomeerde trainers begeleid. Kwaliteit staat bij iCTS hoog in het vaandel. U kunt bij iCTS altijd rekenen op kwalitatief hoogstaande opleidingen en trainingen. Ook na afloop van een training kunt u rekenen op de support van iCTS.
 
U kunt de trainingslokalen van iCTS ook huren. De ruimtes zijn heel geschikt voor seminars, workshops en andere bijeenkomsten die u zelf wilt organiseren.


Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@ictsopleidingen.nl
Of bellen naar 072 511 12 23.!!Prezi Workshop augustus =VOL